fbpx
Tillsatt
2022-05-31 Magnus Wallén

Ansvarig redaktör för Hållbart Samhällsbyggande

Nyhetstjänsten Hållbart samhällsbyggande bevakar hela kedjan inom samhällsbyggnadssektorn, från planering till utförande och förvaltning och skriver om goda exempel, forskning, innovation, politik, debatt.
Vi skriver om hållbarhet inom områden som stads- och samhällsplanering, energisystem, byggande och renovering. Exempel på frågor vi bevakar är klimatanpassning av samhället, användandet av ekosystemtjänster, återbruk av byggmaterial, klimatutsläpp från byggsektorn och social hållbarhet inom bygg och planering.

En digital nyhetstjänst som även driver framgångsrik konferensverksamhet

Om rollen
Du kommer att dela din tid mellan Hållbart samhällsbyggande och Miljö&Utveckling. Som redaktör ansvarar du för våra digitala nyhetstjänster, skriver artiklar och nyheter på vår sajt, i sociala medier och i nyhetsbrev. Du kommer även att driva konferensen Hållbart Samhällsbyggande och blir vårt ansikte utåt. Nyhetstjänsten Hållbart Samhällsbyggande är en produkt med stor utvecklingspotential, och vi ser gärna att du som söker är intresserad av att utveckla tjänsten, både redaktionellt och affärsmässigt.

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren journalist som har bevakat samhällsplanering och hållbarhet i någon form. Du har förmodligen arbetat som redaktör tidigare och vet vad som krävs när det gäller planering, struktur och att leverera i tid. Du vet hur man skapar engagerande och inspirerande innehåll, såväl i en tidning som på andra plattformar.  Vi sätter stort värde på kompetens inom digital publicering och erfarenhet av att driva, mäta och analysera trafik och läsarbeteenden.

Som person tror vi att du har näsa för nyheter, är initiativrik, ordningsam och får saker att hända. En uttalad lagspelare som förstår vikten av struktur och eget journalistiskt arbete. Är du dessutom bekväm i offentliga sammanhang är du förmodligen just den vi söker.

Om Pauser Media
Hållbart samhällsbyggande och Miljö & Utveckling ges ut av Pauser Media med kontor vid Globen i Stockholm. Ett växande medieföretag med god lönsamhet och inriktning på strategisk information inom olika ämnes- och yrkesområden. En trivsam och inkluderande kultur där eget ansvar och egna initiativ är viktigt. Förutom Miljö & Utveckling ger vi ut KvalitetsMagasinet, Vd-tidningen och Telekom idag.

Våra anställningsvillkor
Vi har kollektivavtal och tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Omgående tillträde eller enligt överenskommelse.

Så söker du tjänsten
Din ansökan gör du här. Bifoga din Linkedinprofil eller cv och gärna ett personligt brev. Märk din ansökan ”Redaktör Hållbart samhällsbyggande”. Vi intervjuar löpande, så skicka in ansökan redan idag. Har du kompletterande frågor kontaktar du Magnus Wallén på 070-268 74 20.


Verifierad av MonsterInsights