fbpx
Tillsatt
2022-10-31 Björn Lorentzi

Partner Sales Manager till Showroom – LiveShopping

SHOWROOM är Sveriges nya samlingsplats för LiveShopping. En vidareutveckling av e-handeln som för handlare och kunder närmare varandra och som blir alltmer populärt. Här möts tittare, e-handlare, varumärken och influencers – live! Och du kan vara med och utveckla resan!

Vill du se shoppingen? Klicka här eller här

Vad vi erbjuder

Du kommer till ett företag och en kanal i framkant. Med etablerade och kunniga ägare i form av Ehandel.se skapas goda förutsättningar för dig att vinna nya partners och utveckla långsiktiga och framgångsrika kundrelationer. Tycker du att LiveShopping verkar spännande och ser potentialen kan vi lova att du får vara med på en spännande resa med trevliga och kunniga kollegor.

Rollen som Partners Sales Manager

Du kommer via fysiska och digitala möten presentera och sälja abonnemang på våra tjänster till mindre och medelstora företag som är starka på ehandel. Allt i syfte att öka våra partners kännedom och bygga deras varumärke. Du kommer dessutom att kunna erbjuda räckviddspaket som ger våra partners möjlighet till en större kundkrets och därmed ökad försäljning.

Är du den vi söker?

För att lyckas hos oss bör du ha arbetat med försäljning inom media, på digital- eller mediebyrå eller närbesläktat område under några år. Du har full koll på det digitala medielandskapet och har dokumenterade kunskaper inom försäljning och marknadsföring. Du har troligen jobbat med både SoMe-kampanjer och influencermarknadsföring tidigare. Har du dessutom kunskaper inom e-handel är det ett stort plus.

Du som person:

  • Är självgående och trygg i dig själv och din säljkompetens
  • Lite av en lyhörd och kreativ ”fixare” som gillar när det går bra för alla omkring dig
  • Har en stark egen motor och tar egna initiativ
  • Gillar att analysera data och förstå vad kunden behöver
  • Tycker ofta att målen är för lågt satta och hittar kreativa sätt av överträffa dem
  • Kan konsten att få till och genomföra möten på en professionell nivå

Men det kanske viktigaste av allt, du måste i grunden passionerat tro på LiveShopping, vad vi erbjuder och vår affärsmodell.

Nästa steg?

Om du tycker att du är som klippt och skuren för jobbet och har insett Showrooms potential söker du här.

Vi vill även att du skriver några rader om varför vi ska välja just dig. Har du fler frågor om SHOWROOM eller rollen? Maila eller ring rickard.henley@team720.se, 0704-71 20 45 eller magnus.wallen@team720.se, 0702-68 74 20.

Om Showroom

Besök gärna showroom för mer information om oss, vad vi och våra partners erbjuder. Eller läs om vår Story.

Verifierad av MonsterInsights