fbpx
Tillsatt
2022-12-19 Magnus Wallén

Partneransvarig till Dina Försäkringar Mitt

Dina Försäkringar är ett framgångsrikt och etablerat försäkringsbolag med kontor på flera platser i landet. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. 2021 blev vi utnämnda till bästa sakförsäkring och företagsförsäkring (delad förstaplats) när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.

Det går med andra ord bra för oss och vi söker nu en partneransvarig som utgår från Västerås, Uppsala eller Gävle. En rolig och stimulerande roll med för dig som gillar att bygga och utveckla partnersamarbeten och bidra till nya gemensamma affärer.

Många spännande möten väntar med företag inom en rad olika branscher

Om tjänsten
Som partneransvarig ansvarar du för att vårda och utveckla affärsrelationer med våra partners genom bra kommunikation och att driva försäljningsinsatser för att hitta nya partners. Du kommer att ansvara för ett antal större befintliga samarbeten som ligger i linje med vår strategi. Att vara ansvarig innebär att du bland annat förväntas maximera värdet av samarbetet i form av tillväxt, lönsamhet och partnernöjdhet genom att:

– Vårda, utveckla och skapa långsiktiga affärsrelationer med dina partners
– Driva försäljningsinsatser
– Affärsutveckla dina samarbeten samtidigt som du på en daglig basis löser de uppgifter som uppstår med dina partners
– Driva interna strategiska projekt kopplade till dina partners

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som partneransvarig bör du:

– Drivas av att arbeta med affärsutveckling, ta ägarskap och nå resultat tillsammans med dina partners
– Vara affärsorienterad, strukturerad med ett strategiskt tänk
– Ha gedigen kompetens inom strategisk försäljning
– Besitta en god analytisk, kommunikativ och social förmåga
– Ha en vilja att ständigt utveckla och förbättra vårt erbjudande
– Kunna förklara och sälja in olika budskap tack vare dina kommunikations- och presentationsfärdigheter.

Så ansöker du
Låter det som en roll för dig bör du ansöka snarast! Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan bli tillsatt ganska omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Berg på +46 (0)70 295 55 78. Sök direkt nedanför!

Skicka in din ansökan!

Minimalt med jobb kan räcka för ett nytt!
Verifierad av MonsterInsights