fbpx
Tillsatt
2023-08-10 Magnus Wallén

Titelansvarig säljare till Elinstallatören

Till Elinstallatören söker vi en titelansvarig säljare till ett löpande uppdrag med start i början av september. Lämplig kandidat har erfarenhet av annonsförsäljning, både i print och i digitala kanaler. Rollen kräver också att man haft budget- och resultatansvar.

Elinstallatören sitter i moderna lokaler på Södermalm i Stockholm

Säljare med budget och resultatansvar.
Vi ser en stor potential att växa den digitala affären, inte minst inom nya områden som batterilagring, smarta tjänster och solceller. Du jobbar nära titelansvarig säljare på systertidningen VVS-Forum, avdelningschefen och redaktionen, främst redaktörerna. Det förekommer även en del resor för att träffa kunder på olika orter, samt för att medverka på mässor.

Din roll kommer även innefatta:
● Arbeta tillsammans med, och utveckla befintliga kunder
● Nykundsbearbetning
● Att identifiera nya affärsmöjligheter
● Att tillsammans med kollegerna delta i utvecklingsarbetet
● Budget- och resultatansvar med rapportering till avdelningschefen.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en relevant säljerfarenhet, gärna med ett intresse och kunskap av både print och digital annonsering.Avgörande för rollen är ditt driv, din passion och viljan att utveckla affären. Du har förmågan att skapa förtroende, har en positiv inställning och trivs i en varierande roll. Du jobbar gärna med kollegorna för att tillsammans lösa utmaningar ihop.

Placering, start och omfattning
Tjänsten är placerad på kontoret på Södermalm med möjligheter till visst distansarbete. Tjänsten är på heltid men kan till viss del anpassas enligt önskemål. Tillträde sker helst i början av september.

Kontakt & ansökan

Skicka in din ansökan här. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kenny.hallberg@team720.se. Vi tillsätter uppdraget så snart vi hittar rätt person och uppmanar dig därför att skicka din ansökan här för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Om Elinstallatören
Elinstallatören är den ledande tidningen inom elteknikområdet. Vi förmedlar senaste nytt om produkter, metoder, teknik och företagande. Vi når både ägare och medarbetare hos elinstallatörerna (elektriker) men även el-konsulter, el-ansvariga samt andra aktörer i branschen.

Vårt magasin kommer varje månad utom på sommaren. Nyhetsbrevet kommer två gånger i veckan och sajten har 40 000 användare i veckan. Vi har under de senaste åren arbetet mycket med att utveckla vårt digitala erbjudande, med nya och användarvänliga sajter och en vassare och mer målgruppsinriktad journalistik.

Elinstallatören ägs och ges ut av Installatörsföretagen – bransch och arbetsgivarförening för landets el- och VVS-företag. Tidningen görs av en avdelning med 12 medarbetare, där chefredaktören är ansvarig utgivare och verksamheten finansieras på marknadsmässiga villkor genom prenumerationer och annonser.
Vi arbetar ständigt med att utveckla både produkten och annonsaffären.


Verifierad av MonsterInsights