fbpx
Tillsatt
2023-10-30 Magnus Wallén

Scream B2B söker en driftig projektledare med kundansvar

Är du duktig på B2B-marknadsföring och brinner för att utveckla företags marknadskommunikation? Då kan rollen som projektledare hos oss vara det du söker. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker en kundansvarig projektledare med erfarenhet av B2B-marknadsföring. Vi erbjuder en stimulerande och fri roll, stort eget ansvar och en möjlighet att arbeta under Scream B2Bs paraply.

Vårt huvudkontor ligger på Humlegårdsgatan 17 i Stockholm

Vi är Sveriges enda mediebyrå inom B2B och ett dotterbolag inom framgångsrika Screamkoncernen. Ett litet, framgångsrikt och tajt team med många års erfarenhet av marknadskommunikation, mediestrategier och medieköp inom B2B.

Vi märker en allt ökande efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi en driftig och självgående projektledare med erfarenhet av B2B-marknadsföring och som vill arbeta som fast underkonsult hos oss. En person med förmåga att sälja in nya kunder, samarbeta kring befintliga och som brinner för att driva och utveckla deras marknadskommunikation. Vi erbjuder en stimulerande och fri roll, stort eget ansvar och möjligheten att arbeta under Scream B2Bs paraply.

Om rollen

Som projektledare är du strategiskt och operativt ansvarig för dina kunder. Du arbetar med insikt, strategi och rådgivning, men även med planering, genomförande och uppföljning av projekt och köp av kampanjer. I rollen driver du självständigt kunduppdrag och arbetar tillsammans med andra projektledare i gemensamma uppdrag.

Du leder kunden till framgång via strategisk rådgivning kring deras marknadskommunikation. Du tar fram data- och insiktsdrivna strategier, insikter och rådgivning kring kundresan och medias roll, oavsett köpta, ägda eller förtjänade kanaler. Du ansvarar för att aktivt presentera nya möjligheter för kunder, driver och deltar i pitcher och är bekväm med att bearbeta nya kunder.

Din bakgrund

Du har förmodligen arbetat på byråsidan, på en marknads-, kommunikations- eller annonsavdelning. Kanske driver du idag din egen verksamhet men saknar trevliga och kompetenta kollegor och ser möjligheter med att agera tillsammans på en ledande mediebyrå. Men, det viktigaste är att du har arbetat med företag inom B2B, ett etablerat nätverk och mycket goda kunskaper inom de olika medieslagen, inte minst när det gäller digitala kanaler.

Är du dessutom socialt begåvad, duktig på att bygga och utveckla relationer, en god presentatör och bra på att sälja in nya idéer, är du förmodligen den vi söker.

Läs mer om oss här.

Så söker du tjänsten
Din ansökan gör du här. Bifoga din Linkedinprofil eller cv och gärna ett personligt brev. Märk din ansökan ”Projektledare Scream B2B”. Vi intervjuar och tillsätter löpande, så skicka in ansökan redan idag. Har du kompletterande frågor kontaktar du Magnus Wallén på 070-268 74 20.


Verifierad av MonsterInsights