fbpx
Tillsatt
2021-10-23 Magnus Wallén

Chef till Breakits native- och leveransavdelning - interimsuppdrag

Breakit behöver omgående på hyra in en chef till sin native- och leveransavdelning på heltid under hösten. I rollen ingår bland annat att lära upp och leda två skribenter och projektledare, säkerställa att kvaliteten på deras kunduppdrag fortsätter att hålla hög klass och att driva avdelningen på daglig basis.

Breakits mission är att med hjärtat i tech och smart journalistik göra näringslivet bättre – mer transparent, innovativt, hållbart och kul! På breakit.se, i sociala medier och i vår podcast rapporterar vi dagligen om vad vi kallar det nya näringslivet.

Samtidigt jobbar vi med att hjälpa kunder att synas i Breakits kanaler, med allt från (små och stora, kreativa) nativekampanjer till webinars, podcast-sponsorskap och synlighet på våra event.

Vår chef över denna avdelning slutar i oktober och vi behöver därför snabbt ersätta henne med en interim-chef, så att vi på sikt kan hitta en mer långsiktig lösning.

Ditt uppdrag blir att ta över avdelningen under en begränsad period men möjlighet till fast anställning kan diskuteras om du och vi fungerar bra tillsammans. I rollen ingår att lära upp två skribenter och projektledare (hittills har vi jobbat med frilansjournalister men vill nu passa på att plocka hem produktionen) och viktigast: se till att kvaliteten på alla våra kunduppdrag fortsätter att hålla hög klass. Du har stöd av Breakits vd men förväntas driva projektet själv – därför tror vi att du har gjort denna resa (eller en liknande) tidigare.

Vi söker:
– En person som tidigare har lett en innehållsstudio eller liknande avdelning, som både tar emot insålda affärer och jobbar med att ro i land innehållet från start till mål, men också är delaktig i pitchar för kunder.

– Du har minst fem års erfarenhet i ledande positioner med personalansvar, är en stabil och strukturerad person som kan kliva in och bygga upp en avdelning (tillsammans med Breakits vd, men samtidigt med stort eget ansvar) samtidigt som du rattar det dagliga.

– Lång erfarenhet av innehåll. Du kommer att vara väldigt hands-on och coacha både kunder och skribenter i hur Breakit ska skapa bäst innehåll för våra kunder. Detta är ett absolut krav.

– Stresstålig och senior i ditt arbetssätt: du hanterar utan problem bollar som kommer flygandes från alla håll – både från våra säljare, från kunder och från dina projektledare, och är van att ta många egna beslut.

Nästa steg?
Om du tycker att du är som klippt och skuren för uppdraget kontaktar du omgående Magnus Wallén på telefon 0702-687420 eller via e-post, magnus.wallen@team720.se.

Om Breakit
Besök breakit.se för mer information om oss och vad vi erbjuder.


Verifierad av MonsterInsights