fbpx
Tillsatt
2022-01-12 Björn Lorentzi

Kommunikatör till Sveriges Tidskrifter

Nu har vi en spännande tjänst för dig som är en bra kommunikatör och vill vara i centrum av mediebranschen. Sveriges Tidskrifter vill stärka sin kommunikation och anställer nu en kommunikationsansvarig på deltid.

 

Sveriges Tidskrifter arbetar i tidskriftssegmentet som består av 4300 tidskrifter, som omsätter 6,5 miljarder kronor. Vi värnar pressetiken och starka publicister och är en samlande kraft som hjälper och stöttar dem i den snabba utvecklingen. Det är därför en mycket rolig roll för dig som tycker om att vara i centrum, ha koll på vilka frågor som är extra viktiga just nu och kan förmedla dessa till medlemsföretagen och alla intressenter runt dem.

Hos Sveriges Tidskrifter kommer du in i ett litet, kompetent och trevligt gäng. Ett sammansvetsat team som har kul på jobbet och med en stark vilja att hela tiden utveckla sig själva och den hjälp de erbjuder medlemsföretagen. Vi kan lova dig ett roligt och utvecklande jobb.

Om rollen

Som kommunikationsansvarig kommer du att:

  • Stärka vår medlemsinterna kommunikation. Se till att våra medlemmar nås av relevant content som produceras av våra externa byråer samt att de känner till och använder våra interna rapporter om branschens utveckling. Genomföra undersökningar, enkäter, och/eller rundabordssamtal med våra medlemmar för att få del av både deras behov och kompetens kring olika branschfrågor. Och sedan sprida denna kunskap mellan medlemmarna.
  • Stärka vår externa kommunikation. Skriva pressmeddelanden, bidra med artiklar på sajten, i samarbete med vd och ordförande skriva och placera debattinlägg. Övergripande ansvarig för att utveckla våra olika kanaler – webb, sociala medier, osv
  • Ansvara för kontakten med våra externa byråer. Vi tar idag hjälp av några partners för produktion av medlemstidning, nyhetsbrev, podd mm.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av en liknande roll och tycker om mediebranschen.

Som person vet du redan ungefär vad som krävs för att klara rollen:

  • Språksäker
  • God planeringsförmåga
  • Ett eget driv
  • Förmåga att hitta och beskriva essensen
  • God samarbetsförmåga
  • Kunskap i engelska är meriterande.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på deltid som pågår minst till augusti 2023. I vilken omfattning avgör vi i samråd med dig. God chans till förlängning därefter.

Så söker du tjänsten

Ansöker gör du här. Märk din ansökan ”Sveriges Tidskrifter”. Vi intervjuar och tillsätter löpande så skicka in ansökan redan idag.

För ytterligare frågor kontakta Har du kompletterande frågor kontaktar du Kenny på 070-557 06 67 eller kenny.hallberg@team720.se.


Verifierad av MonsterInsights