fbpx
Tillsatt
2022-01-28 Magnus Wallén

Erfaren e-postmarknadsförare inom Sales Force Marketing Cloud

Till Peak Performance söker vi en Sales Force Marketing Cloud Email Marketer (SFMC) . Rätt person har gedigen erfarenhet av verktyget. Att skapa och optimera mallar är ett måste. Ett tidsbegränsat heltidsuppdrag med omgående tillträde som löper på ca sex månader.

Sales Force Marketing Cloud Email Marketer

Om rollen
Den som söker måste har gedigen erfarenhet av SFMC och vara trygg i att skapa och optimera mallar samt hantera det som krävs för en driven e-postmarknadsförare.

Startdatum: Snarast
Slutdatum: 2022-06-31
Omfattning: 100%
Ort: I Stockholm och på distans

Ansökan: Du som är intresserad av uppdraget mailar omgående din LinkedIn-profil samt en kortare sammanfattning kring din kompetens inom SFMC. Skicka till magnus.wallen@team720.se så kontaktar han dig. Har du frågor om uppdraget ringer du Magnus på 0702-687420.


Verifierad av MonsterInsights