fbpx
Tillsatt
2021-03-17 Magnus Wallén

Account Manager till uppdrag för Bonnier och Sveriges Arkitekter

Vi söker dig som tillsammans med ett tight team vill driva den kommersiella affären hos våra uppdragsgivare Sveriges Arkitekter och Bonnier.

Vi erbjuder dig:

 • En portfölj av starka varumärken och kanaler.
 • Att bli ansiktet utåt för vår uppdragsgivares varumärken – och för Adviser
 • Möjligheten att utveckla och inspirera välkända kunder.
 • Att arbeta i ett framgångsrikt team och att inspirera och inspireras av duktiga kollegor. Här får du verkligen chansen att både utvecklas och ha kul.
 • En arbetsmiljö som präglas av affärer, kreativitet, delaktighet, välmående och god stämning.

 

Adviser skapar förutsättningar för kvalitetsjournalistik
I över 20 år har Adviser arbetat för att skapa förutsättningar för kvalitetsjournalistik. Det gör vi genom att driva våra kunders kommersiella affär. Bakom vår framgång står modiga och nyfikna människor som brinner för att skapa affärer och göra skillnad för våra uppdragsgivare.
Vi driver försäljningen i våra kunders kanaler och ökar deras annonsintäkter. Idag är vi partner till fler än 40 medieägare med 140 olika annonsprodukter. Både stora mediehus och mindre publicister. Nu söker vi dig som vill vara med i teamet för samhällsbyggnadsprodukter.

Tjänsten som Account Manager
Tillsammans med ett tight sammansvetsat team kommer du arbeta främst med våra uppdragsgivare Sveriges Arkitekter och Bonnier. Du blir både ansiktet utåt för våra uppdragsgivares varumärken, såväl som för Adviser.

Rollen

 • Budgetansvar
 • Att förstärka relationen och skapa affärer med befintliga och nya kunder.
 • Att driva och utveckla den kommersiella affären hos uppdragsgivaren
 • Att bidra till en bra säljkultur med kunskap, inspiration, problemlösning och vinnarinställning
 • Regelbunden coachning och tätt samarbete med koncernens bästa chefer och coacher

Lön & förmåner

 • Fast lön och intressant provision
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Friskvårdstimme
 • Tjänstepension

Om dig och din bakgrund
Vi stirrar oss inte blinda på dina erfarenheter, det viktigaste är att du har viljan att sälja. Samtidigt ser vi gärna att du är en person som snabbt kommer in i arbetsprocessen och har god förståelse för branschen och arbetssättet. Du är van vid högt tempo och trivs med att alltid göra det lilla extra för att lyckas. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som har kul, arbetar hårt och hjälps åt för att ständigt nå målen och utveckla affärerna.

Din ansökan
Du söker tjänsten genom att ansöka här. Märk din ansökan ”AM Adviser”. Kontakta gärna Kenny Hallberg om du har ytterligare frågor, kenny.hallberg@team720.se, 0705-570667. Vi intervjuar löpande och vill anställa omgående.

Kort om Adviser Sales
Adviser Sales är en del av mediekoncernen Another Media Group (AMG). I koncernen ingår även contentbyrån Roy, adtech-företaget a delivery och den digitala contentbyrån Engage. Det innebär att vi kan erbjuda spetskompetens inom de viktigaste områdena när det gäller att leverera unika kampanjer med goda resultat till våra kunder. Vi är också arbetsgivaren som ser till att alla har kul på jobbet och mår bra. Många av oss tränar en del, vi arrangerar MediaPaddel, och engagerar oss i olika branschevent. Kort och gott ska helheten i livet vara bra med jobb, fritid och hälsa.


Verifierad av MonsterInsights