fbpx
Tillsatt
2021-08-05 Magnus Wallén

Account Managers till Refunder

Vill du vara med på en superspännande resa på ett framgångsrikt bolag med stor potential och världens i särklass bästa kollegor - smarta, roliga, proffsiga och trevliga? Är du redo att ta nästa steg i din säljkarriär? Då kan definitivt jobbet som Account Manager hos oss vara rollen för dig!

Om du inte redan känner till oss kan du se en kort film om oss här

Du kommer att bli ett viktigt och efterlängtat tillskott på vår nya säljavdelning och representera Sveriges största lojalitetsprogram för nätshopping – Refunder. Förutom en grymt duktig och trevlig försäljningschef kommer du och ytterligare en Account Manager ta vår försäljning till nästa nivå.

Om din roll som Account Manager
Du kommer att få möjlighet att sälja och erbjuda en rad olika digitala annonspaket som bland annat innehåller våra kampanjer i TV och utomhus, display på vår sajt, nyhetsbrev, native, sociala medier. Dina kunder är välkända företag med starka varumärken som vill nå våra 650 000 medlemmar. Eftertraktade konsumenter som gör över 800 000 besök på refunder.se varje månad och handlar oftare än vanliga e-handelskonsumenter. Tillsammans shoppar de för närmare 1,5 miljarder årligen i anslutna butiker som Amazon, H&M, Zalando, Hotels.com och Apotek Hjärtat. Visst låter det kul och intressant?

Kan du vara den vi söker?
Vi tror att en person med bakgrund inom medieförsäljning och viss erfarenhet av digitala annonslösningar har bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Dessutom behövs en ordentlig portion affärssinne, initiativkraft, kreativitet och ett uttalat resultatfokus. Är du en vinnarskalle, som även ser till teamet och har en ödmjuk inställning till kollegor och kunder, så ska du absolut söka tjänsten.

Nästa steg?
Om du tycker att du är som klippt och skuren för jobbet och har insett Refunders potential så söker du här. Vi vill även att du skriver några rader om varför vi ska välja just dig. Vill du får mer kött på benen eller vill bli övertygad om fördelarna att arbeta hos oss, kontakta vår rekryteringspartner på Team720 och Kenny Hallberg på telefon 0705-57 06 67, kenny.hallberg@team720.se.

Om Refunder
Besök refunder.se för mer information om oss och vad vi erbjuder.


Verifierad av MonsterInsights