fbpx
Tillsatt
2021-09-02 Magnus Wallén

Marknads- och upplageansvariga till Story House Egmont och LRF Media

Till LRF Media och Egmont söker vi personer som arbetat med och kan prenumerationer/abonnemang/marknadsföring. Båda uppdragen har relativt omgående tillträde men har olika uppdragslängd. Mer om vad som krävs och vem hos oss man ska kontakta nedan.

Prenumerationsspecialist till LRF Media
Till ett kortare uppdrag med omgående tillträde och som löper ca tre månader under hösten söker vi en konsult med erfarenhet av prenumerationsarbete och har koll på digitala kanaler. Är du eller någon du känner intresserad? Ring eller maila Björn Lorentzi omgående på 0733-44 13 30, bjorn.lorentzi@team720.se.

Marknadsförare till Story House Egmont
Till ett uppdrag med tillträde i slutet av augusti och som löper till januari 2022  söker vi en marknadsansvarig för ett segment med olika titlar. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas administration kring titlarna producera material och leverera enligt lagd plan. Rätt person bör ha arbetat med marknadsföring på förlag tidigare eller haft liknande arbetsuppgifter för att snabbt kunna komma in och förstå jobbet. Är du eller någon du känner intresserad? Ring eller maila Jonas Svensson omgående på 0705-18 29 24, jonas.svensson@team720.se.


Verifierad av MonsterInsights