fbpx
Tillsatt
2021-12-17 Magnus Wallén

Partner Manager till Bonnier Healthcare

Nu har vi en spännande tjänst för dig som vill hjälpa life science-branschen att dra nytta av våra goda relationer med patienterna. Du får möjlighet att arbeta i centrum av branschen med välkända varumärken och sajter som Netdoktor.se, NHI.no, Netdoktor.dk och Netlaakari.fi. Tillsammans samlar de cirka fem miljoner unika besökare varje månad.

Bonnier Healthcare drivs av visionen att med bättre kunskap skapa bättre villkor för alla som berörs av vården. Patienter och anhöriga får genom kunskap makt över sin och sina anhörigas tillstånd – och kan ställa krav. Läs mer här

Hos Bonnier Healthcare kommer du in i ett kompetent och trevligt gäng. Vi är ett sammansvetsat team med en stark kultur som smittar, och en vilja att hela tiden utveckla oss själva och våra erbjudanden. Du kommer till ett företag som har en ”let’s try it”-attityd och ligger i framkant när det gäller digital media. Vi kan lova dig ett roligt och utvecklande jobb.

 

Om rollen
Som Partner Manager kommer du att skapa, sälja och projektleda kundkoncept för våra varumärken Netdoktor och Dagens Medicin i samarbete med säljorganisationen. Det en strategiskt viktig roll mitt i vår verksamhet.

Du ansvarar för befintliga och nya kunder, leder pitcher, utbildar och överraskar dem med lösningar som de inte visste var möjliga. Lösningar vi är trygga med och som vi vet fungerar för kunderna. Tillsammans med resten av vårt duktiga team arbetar du för att ständigt överträffa kundens förväntningar gällande produkt, leverans och relation. Det innebär att du också är med och affärsutvecklar och projektleder Bonnier Healthcares koncept-affär för att klättra i våra kunders värdekedja.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av en liknande roll på en sälj- eller marknadsavdelning. Kanske inom life science-branschen, men det är absolut inget krav. Du förstår dock kraften i att använda digitala tjänster för att nå ut med budskap i dagens vårdsamhälle. Det du inte kan idag kommer vi hjälpa dig med. Du har arbetat med att förklara lite mer komplexa budskap i kundmötet och varit delaktig i aktiviteter inom digital marknadsföring. Du bör alltså ha arbetat inom försäljning, projektledning och kundrelationer.

Som person vet du redan ungefär vad som krävs för att klara rollen:

–        Förmåga att ”idésälja”, påvisa värde och strategisk nytta
–        Förmåga att bygga relation med kunder och driva mot avslut
–        Ha ett starkt eget driv
–        Har en uttalad servicekänsla
–        Tycka om ett högt tempo
–        Ha en social begåvning och prestigelöshet
–        Vara noggrann och arbeta strukturerat
–        Ha en positiv energi och en proaktiv inställning

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Så söker du tjänsten
Din ansökan gör du här. Bifoga din Linkedinprofil eller cv och gärna ett personligt brev. Märk din ansökan ”Bonnier Healthcare”. Vi intervjuar och tillsätter löpande så skicka in ansökan redan idag. Har du kompletterande frågor kontaktar du Kenny på 070-557 06 67.

Om Bonnier Healthcare
Bonnier Healthcare är ett informationsföretag inom vård och life science. Vi grundades 2018 genom en sammanslagning av bolagen Medibas, Bonnier Pharma Insights, Bonnier Academy, Svenska Patientpoolen och Netdoktor. Idag är vi marknadens ledande hälsointegratör, samlade i ett bolag men verksamma under flera varumärken.

Vi förmedlar kunskap och information genom upplysning, utbildning och insikter och våra tjänster riktar sig till patienter och anhöriga, hälso- och sjukvårdspersonal samt läkemedelsföretag. Vi som jobbar här är medicinska specialister, biomedicinska entreprenörer, systemutvecklare och journalister.

Vi är ett innovativt företag som ständigt söker nya lösningar och tar till vara på möjligheterna i det digitala landskapet.

Sverige är vår största marknad men vi finns även representerade i Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Estland, Polen och Slovenien.

Läs mer om oss här


Verifierad av MonsterInsights