fbpx
Tillsatt
2022-08-19 Magnus Wallén

Erfaren digital marknadsförare till Frank Agency

Frank söker en erfaren digital marknadsförare som är duktig på analys och som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Hos oss blir du definitivt en nyckelspelare, inte minst i samarbete och leverans till våra kunder.

Vårt arbetssätt och framgång bygger på små tighta arbetsteam som skapar närhet till kunden och lönsamhet genom effektiv insiktsdriven marknadsföring. Vi ställer höga krav på oss själva i en positiv och engagerande anda. På Frank besitter vi kompetens inom många olika områden och söker nu dig som kan bidra inom den digitala arenan.

Om rollen
Du och ditt team ansvarar för all digital marknadsföring åt våra kunder. Du driver de digitala aktiviteterna, analyserar, planerar och genomför köp samt följer upp som del av den totala leveransen till kund. Data utvärderas och baserat på analys optimerar och förbättrar du resultatet. Som en uttalad lagspelare och nyckelperson på Frank bygger du inte bara långsiktiga relationer utan identifierar även nya affärsmöjligheter åt kund.

Kvalifikationer och kompetens
Vi söker en erfaren digital person som är proaktiv, lösningsorienterad och prestigelös, trygg i rådgivningen som specialist och rollen som marknadsförare. Någon som förstår och brinner för digital kommunikation, som kan skapa resultat och är kundfokuserad.

För rollen krävs gedigen erfarenhet av webbanalys (certifierad i Google Ads och Analytics är ett krav). Du har kunskaper inom med SEM, SEO, Paid Social, Display/Programmatic. Ett stort plus är erfarenhet av konverteringsoptimering och e-handel. Vi vill även att du har relevant utbildning och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Mer om oss på Frank
Byrån Frank, som funnits i snart fem år, älskar marknadsföring, att bygga varumärke samt skapa tillväxt för kunderna. Vi värdesätter balans mellan arbete, fritid, familj och hälsa för att alla ska trivas och må bra. Teamet består idag av sex personer som ska bli fler. Vi försöker efterleva det vårt namn signalerar, “frank” (eng) – ärligt, rättframt och med en ambition att utveckla medarbetare och kunder.

Ansökan
Är du rätt för rollen och är intresserad av Frank? Ansök här. Har du frågor eller funderingar ring Peter Berg på Team720 på telefon 070–295 55 78. Vi ser fram emot din ansökan!


Verifierad av MonsterInsights