fbpx
Tillsatt
2022-08-23 Magnus Wallén

Account Manager till Mobila Doktorn

Vill du vara med och bygga ett bolag i stark tillväxt och som arbetar inom samhällsnytta? Trivs du i en start-up kultur med snabba beslut och en föränderlig miljö där du har möjlighet att påverka din roll som säljare och din personliga utveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

 

Om oss
Mobila Doktorn grundades 2017 av tre unga läkare som såg ett behov att modernisera det fysiska läkarbesöket för företag och dess anställda. Mobila Doktorn är en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en läkare. Idag finns Mobila Doktorn i 11 svenska städer där 90 läkare hjälper våra kunder.

Om rollen
Som Account Manager hos oss bearbetar du kunder via telefon och fysiska kundmöten. Du äger hela säljprocessen från prospektering av nya kunder, boka och genomföra möten, till uppföljning, avslut och att skriva avtal. Vi kommer givetvis erbjuda en bra introduktion och utbildning för att skapa förutsättningar för att lyckas.

Rollen passar dig som har en entreprenöriell ådra med en passion för kundrelationer och aktiv försäljning. Du behöver även ha erfarenhet av att planera dina egna dagar och van att utföra säljaktiviteter på egen hand. Du kommer dessutom att vara en viktig röst i vår affärs- och produktutveckling och i arbetet med att marknadsföra Mobila Doktorn och våra tjänster. I ditt säljteam arbetar idag två personer på kontoret på Östermalm.

Om dig
Vi vill att du som söker har erfarenhet av telefonförsäljning och gärna även fysiska möten. Har du även arbetat med abonnemangsförsäljning i någon form är det ett stort plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men förstår att man inte kan allt från början – men du måste ha en vilja att lära dig! Om du dessutom är orädd, resultatinriktad och tar egna initiativ, i kombination med att vara duktig i relationer med kunder och kollegor, är du förmodligen den vi söker.

Arbetstid och villkor

Tjänsten på heltid, 40h/v med omgående tillträde. Vi erbjuder bra lönevillkor med fast lön och provisionsdel utan tak samt flexibla arbetstider.

Så söker du tjänsten
Ansöker gör du här. Ange ”Account Manager Mobila Doktorn” i rubrikraden. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person. För ytterligare frågor kontakta Magnus Wallén, 0702-687420, eller via e-post magnus.wallen@team720.se. Välkommen med din ansökan!


Verifierad av MonsterInsights