fbpx
Tillsatt
2022-08-23 Magnus Wallén

Säljande Teamleader till Mobila Doktorn

Vill du vara med och bygga ett bolag i stark tillväxt och som arbetar inom samhällsnytta? Trivs du i en start-up kultur med snabba beslut och en föränderlig miljö? Inspireras du av möjligheten att ta vår försäljning till nästa nivå? Då kan det här vara just det du söker!

En vårdtjänst som tar vården hem till dig, istället för tvärtom

Mobila Doktorn grundades 2017 av tre unga läkare som såg ett behov att modernisera det fysiska läkarbesöket för företag och dess anställda. Mobila Doktorn är en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en läkare. Idag finns Mobila Doktorn i 11 svenska städer där 90 läkare hjälper våra kunder.

Om rollen
Som Teamledare är du ansvarig för att våra försäljningsmål uppnås och för den dagliga driften av försäljningsavdelningen. Du kommer att kombinera egen försäljning med att planera och coacha dina medarbetare varje dag. Din förmåga att stimulera, motivera och utveckla kommer vara avgörande för gruppens framgång. Daglig uppföljning och rapportering innebär en del arbete med statistik och rapporter. Du är därför van att hantera alla program i Office-paketet.

I säljrollen bearbetar du kunder via telefon och fysiska kundmöten. Du äger hela säljprocessen från prospektering av nya kunder, boka och genomföra möten, till uppföljning, avslut och att skriva avtal. Du kommer dessutom att vara en viktig röst i vår affärs- och produktutveckling och i arbetet med att marknadsföra Mobila Doktorn och våra tjänster. I ditt säljteam arbetar idag tre personer på kontoret på Östermalm.

För att lyckas i rollen krävs att du är:

– En dokumenterat duktig säljare

– Resultat- och målinriktad

– Strukturerad i ditt arbetssätt att sälja och leda
– Duktig på att stimulera och utveckla både kollegor och kunder

Dessutom behöver du ha minst tre års erfarenhet av egen försäljning och ha arbetat något år med aktiv coaching inom försäljning, helst på ett företag med en uttalat stark säljkultur.

Arbetstid och villkor

Tjänsten på heltid, 40h/v med omgående tillträde. Vi erbjuder generösa lönevillkor med fast lön och rörlig del utan tak samt flexibla arbetstider.

Så söker du tjänsten
Ansöker gör du här. Ange ”Säljande Teamleader Mobila Doktorn” i rubrikraden. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person. För ytterligare frågor kontakta Magnus Wallén, 0702-687420, eller via e-post magnus.wallen@team720.se. Välkommen med din ansökan!


Verifierad av MonsterInsights