fbpx
Tillsatt
2022-04-19 Magnus Wallén

Chefredaktör till KvalitetsMagasinet

KvalitetsMagasinet är den ledande kunskapskällan när det gäller förändringsledning och verksamhetsstyrning. Områden som ständigt är aktuella och viktiga för företags och organisationers framgång, och för samhällsutvecklingen i stort. Under mer än 30 år har KvalitetsMagasinet inspirerat och skapat nytta för kvalitetschefer, verksamhetsutvecklare, hållbarhetschefer och enhetschefer när det gäller smart kvalitets- och verksamhetsutveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Med 20 000 tidningsläsare, 40 000 nyhetsbrevsprenumeranter och välbesökta event är KvalitetsMagasinet ett självklart forum för beslutsfattare inom både näringsliv och offentlig sektor.

Vi söker nu en ny chefredaktör som ska driva och stärka vår journalistik och bevakning. En spännande och ansvarsfull roll med stora möjligheter att utveckla nya idéer och koncept.

En ledande kunskapskälla med tidning, webb, nyhetsbrev och live-event

Som chefredaktör är du KvalitetsMagasinets ansikte utåt. Du förväntas vara en stark röst i profilfrågorna kring kvalitets- och verksamhetsutveckling och att verka för att KvalitetsMagasinet syns och hörs i relevanta sammanhang, även utanför våra egna kanaler.

Du blir ytterst ansvarig för att driva och utveckla journalistik i tidningen, på kvalitetsmagasinet.se, i våra nyhetsbrev, sociala medier och för våra framgångrika live-event, KvalitetsMagasinet Live. Du leder, planerar och säkerställer att innehållet i alla kanaler håller en hög redaktionell kvalitet och publiceras i rätt tid. Dessutom är det viktigt att löpande samverka och utveckla samarbetet internt med kollegorna inom försäljning, marknadsföring och produktion.

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren och trygg publicist med ett uttalat intresse för förändringsledning och verksamhetsstyrning. I grunden är du en journalist som vet hur man skapar engagerande och inspirerande innehåll, såväl i en tidning som på andra plattformar. Som person tror vi att du är nyfiken, modig, entusiasmerande och får saker att hända. Du gillar att leda, är duktigt på att planera och delegera när så behövs. Vi förutsätter att du är en uttalad lagspelare som förstår vikten av struktur och eget journalistiskt arbete. Är du dessutom bekväm i och gillar offentliga sammanhang är du förmodligen den vi söker.

Om oss
KvalitetsMagasinet ges ut av Pauser Media med kontor vid Slakthusområdet i Stockholm. Ett växande medieföretag med god lönsamhet och inriktning på strategisk information inom olika ämnes- och yrkesområden. En trivsam och inkluderande kultur där eget ansvar och egna initiativ är viktigt. Förutom KvalitetsMagasinet publicerar vi Miljö & Utveckling, Hållbart Samhällsbyggande, Vd-tidningen och Telekom idag.

Våra anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att ansöka här. Märk din ansökan ”Chefredaktör KvalitetsMagasinet”. Kontakta gärna Magnus Wallén om du har ytterligare frågor, magnus.wallen@team720.se, 0702-687420. Vi intervjuar löpande.


Verifierad av MonsterInsights